Søndag 17. August 2014

Drit i kroppspresset - du er fantastisk

Kort og godt: Du er et fantastisk menneske, og jeg skulle ønske jeg kunne gi deg et ærlig speilbilde som kunne vise deg hvor unik og uerstattelig du er. Derfor er du invitert til et kunstprosjekt litt utenom det vanlige.

Så tusen ganger unnskyld at for dette tok så lang tid, men jeg føler meg omtrent like sliten som en dansk torsk som på mystisk vis har havnet i Sahara-ørkenen, og etter beste evne forsøker å unngå å bli spist av ei sulten ku - uansett, nå har jeg omsider fått oppdatert innlegget “Stillheten foran stjernene: Kunstprosjektet Håpets Blomsterkrans” som jeg skrev i forrige uke - slik at jeg kan invitere både deg og alle andre til et drømmende prosjekt mot skjønnhetspress og krav om idealkropp som jeg tok fatt på i februar; du finner all informasjon på denne siden - bare spør hvis det er noe du lurer på.

Ønsker deg en strålende kveld…!

- Brian

Si din oppriktige mening om dette innlegget

Det hadde vært snilt av deg om du kunne fylle ut skjemaet for å legge til kommentaren din. Så lenge du ikke begynner å jage meg med en løpsk motorsag og vil grille meg i mikrobølgeovnen, er alt i orden.
Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive noen ord i denne bloggen, og håper alt ordner seg for deg; det fortjener du virkelig.